Agenda

Voor 2019 staat het volgende Slow Living weekend op de planning:
13 december – 15 december
De Refter, Ubbergen (bij Nijmegen)

Midden in december een weekend lang helemaal niks hoeven. Voel je de behoefte om tijd te nemen voor jezelf, om even stil te staan… Even uitzoomen. En ruimte hebben voor dat wat er aandacht nodig heeft. Met liefde en zachtheid.
In december, want we weten maar al te goed hoe snel december volgepland zit, en dat we dan het allerbelangrijkste schrappen: rust en tijd voor onszelf.

In maart 2020 verzorg ik samen met Mariel van BoederijYoga weer een fijn weekend met meditatie en yoga in het prachtige Ravenswoud.

Slow Living Weekend

13 – 15 december 2019

13 december – 15 december

Een weekend vol rust, inspiratie, bewustwording, ruimte voor stilte en het bos naast de deur.

Er is een mooie balans tussen meditaties, samen delen en tijd voor jezelf waarin je precies kunt doen waar je zin in hebt; bijvoorbeeld een mooie wandeling maken, genieten van een warme kop thee in je hand, of een mooi boek lezen.

We verblijven in de Refter in Ubbergen; dit is een voormalig klooster, een prachtig oud gebouw. Tijdens het weekend wordt er heerlijk voor ons gekookt, biologisch, vegetarisch en sommige producten komen zelfs uit eigen tuin.

PROGRAMMA

Op vrijdag ben je vanaf 16:30 uur welkom. Geniet na aankomst van een kopje thee en neem even rustig de tijd om je spullen uit te pakken en de plek te verkennen. ‘S avonds staat er een heerlijke vegetarische maaltijd voor je klaar en maak je kennis met de rest van de groep. Later op de avond is er een eerste meditatiemoment.

Overdag zijn er meditatiemomenten en zullen we in stilte het prachtige bos waar De Refter in ligt verkennen.  Meer zin om met een kopje thee naar buiten te staren? Tijdens het weekend kun je beslissen waar je wel en niet aan meedoet. Wij bieden een programma aan en jij kijkt waar je op dat moment behoefte aan hebt.

Op zondagochtend beginnen we met bewegen in aandacht en na een afsluitende meditatie hebben we nog een gezamenlijke lunch waarna iedereen weer zijn spullen inpakt en in de loop van de middag weer richting huis vertrekt.

Mindfulness en yoga weekend

13 – 15 maart 2020

Brenda Lelie

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Brenda Lelie | Nijmegen | brenda@brendalelie.nl | 06-12665565

 KVK 63977753 | NL69 ASNB 0781 1196 77

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden