Voor bedrijven

Voor bedrijven en instellingen geef ik ook mindfulnesstrainingen op locatie. Dat kan de standaard 8-weekse MBSR-training zijn maar een training op maat is ook mogelijk.

Veel mensen die bij mij een training komen volgen hebben een burn-out of andere stressklachten. Een mindfulnesstraining biedt deze mensen veel handvatten hoe hiermee om te kunnen gaan. Uit wetenschappelijk onderzoek is ook gebleken dat mensen sneller van een burn-out herstellen als ze een mindfulnesstraining volgen.

Deze training kan echter ook preventief wordt ingezet. Op die manier kan voorkomen worden dat werknemers uitvallen door stressklachten.

Als kennismaking met mindfulness kan ik een workshop komen geven. Op locatie, in mijn oefenruimte in het centrum van Nijmegen, of buiten in de natuur (ook geschikt als teambuilding/teamcoaching).

Wil je samen de mogelijkheden van mindfulness binnen jouw bedrijf of instelling onderzoeken? Neem dan contact met me op. Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Brenda Lelie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Brenda Lelie | Nijmegen | brenda@brendalelie.nl | 06-12665565

 KVK 63977753 | NL69 ASNB 0781 1196 77

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden