Mini-retraites

Soms kan het fijn zijn om weer eens wat langer achter elkaar te mediteren in een groep. Daarvoor organiseer ik op regelmatige basis stiltedagen, stilte-ochtenden en -avonden en workshops waarin we een bepaald thema gaan onderzoeken.

(Ongeveer) elke maand is er op zondag een stiltedag of stilte-ochtend bij De Oorsprong of De Deelfabriek.

Daarnaast organiseer ik in samenwerking met de Millinger Theetuin meditatiedagen.

STILTEDAGEN

Tijdens stiltedagen gaan we verschillende mindfulness- en compassie-oefeningen doen. Goed voor jezelf zorgen staat voorop. Door in stilte contact te maken met gedachten en gevoelens (zowel mentaal als lichamelijk) merk je dat je daar niet altijd per se in mee hoeft maar dat je het kunt laten zijn voor wat het is. We doen verschillende oefeningen, deels begeleid en deels in stilte. Als het weer het toelaat is een deel van de oefeningen buiten. Een heerlijke, vegetarische lunch wordt verzorgd en ook het lunchen doen we in stilte.

Data

Zondag 6 oktober (van 10:00 tot 16:00)
Locatie: De Oorsprong, Driehuizerweg 331 Nijmegen
(VOL – als je je aanmeldt kom je op de reservelijst)

Zaterdag 12 oktober (van 10:00 tot 16:00)
Locatie: De Deelfabriek, Dijkstraat 7 Oosterhout Gld. 

Zondag 1 december (van 10:00 tot 16:00)
Locatie: De Deelfabriek, Dijkstraat 7 Oosterhout Gld. 

Aanmelden kan via deze link.

KOSTEN

Voor de stiltedagen betaal je van te voren €15 voor de lunch. Voor de begeleiding die dag bepaal je zelf wat je betaalt. Doordat de één wat meer betaalt kan een ander voor een klein bedrag meedoen en zorgen we er samen voor dat iedereen mee kan doen. Dit betaal je aan het eind van de dag.

AANMELDEN

Stiltedagen: via deze link

MILLINGER THEETUIN

In de vroege ochtend, of juist ’s avonds als iedereen weer naar huis is. Ook deze zomer gaan we prachtige omgeving van de Millinger Theetuin ontdekken. Deze combinatie van meditatie en yoga en deze prachtige plek voelt als een mini-vakantie. Ervaring is niet nodig, de oefeningen worden begeleid en iedereen kan op zijn eigen manier meedoen.

Ook in 2020 gaan we weer naar de theetuin! Wil je op de hoogte gehouden worden van de data? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor mijn nieuwsbrief, dan ontvang je een mail zodra de nieuwe data zijn ingepland.

Brenda Lelie

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Brenda Lelie | Nijmegen | brenda@brendalelie.nl | 06-12665565

 KVK 63977753 | NL69 ASNB 0781 1196 77

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden