Mini-retraites

Soms kan het fijn zijn om weer eens wat langer achter elkaar te mediteren in een groep. Daarvoor organiseer ik op regelmatige basis stiltedagen, stilte-ochtenden en -avonden en workshops waarin we een bepaald thema gaan onderzoeken.

(Ongeveer) elke maand is er op zondag een stiltedag of stilte-ochtend bij Bodhi Yogashala.

Daarnaast organiseer ik in samenwerking met de Millinger Theetuin meditatiedagen.

STILTEDAGEN

Tijdens stiltedagen gaan we verschillende mindfulness- en compassie-oefeningen doen. Goed voor jezelf zorgen staat voorop. Door in stilte contact te maken met gedachten en gevoelens (zowel mentaal als lichamelijk) merk je dat je daar niet altijd per se in mee hoeft maar dat je het kunt laten zijn voor wat het is.

2019
Zondag 6 januari (van 10:00 tot 16:00)
LET OP: deze stiltedag is in Oosterhout, bij de Deelfabriek

Zondag 28 april (van 10:00 tot 16:00)
Locatie: Bodhi Yogashala, Bloemerstraat 71 Nijmegen

Aanmelden kan via deze link.

STILTE-OCHTENDEN

Stilte-ochtenden zijn eigenlijk een kortere versie van de stiltedagen. Ook tijdens de ochtenden komen verschillende oefeningen voorbij en oefen je om met je aandacht steeds terug te komen bij wat er bij jou op dat moment gebeurt.

2019
Zondag 27 januari (van 9:30 tot 13:00)
Zondag 7 april (van 9:30 tot 13:00)
Locatie: Bodhi Yogashala, Bloemerstraat 71 Nijmegen

Aanmelden kan door me een berichtje te sturen met het contactformulier onderaan de pagina.

LOCATIE

De stilte-ochtenden en dagen en de workshops vinden plaats in de yogastudio Bodhi Yogashala. Het adres is Bloemerstraat 71 in Nijmegen. Deze locatie ligt dichtbij Plein 1944 en is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan is de parkeergarage Keizer Karel (Van Schaeck Mathonsingel 22) een goede optie (9 minuten lopen).

KOSTEN

Voor de stiltedagen betaal je van te voren €15 voor de lunch. Voor de begeleiding die dag bepaal je zelf wat je betaalt. Doordat de één wat meer betaalt kan een ander voor een klein bedrag meedoen en zorgen we er samen voor dat iedereen mee kan doen. Dit betaal je aan het eind van de dag.

Tijdens de stilte-ochtenden is er geen lunch en betaal je dus alleen aan het eind van de ochtend een bedrag dat je zelf bepaalt.

Aanmelden

Stiltedagen: via deze link
Stilte-ochtenden: via het contactformulier onderaan deze pagina.

MEDITATIEDAGEN IN DE THEETUIN

Na het succes van de meditaties in Millinger Theetuin van afgelopen gaan we deze winter ook weer een paar keer naar deze prachtige plek!

Tijdens de meditatiedagen in de theetuin gaan we deze prachtige plek gebruiken in de meditaties. Als uitvalsbasis hebben we een fijne warme plek binnen maar we gaan ook naar buiten. Heel bewust contact maken met de kou, de wind, de regen en misschien ook wel een heerlijk winterzonnetje op je huid.

Alle oefeningen worden begeleid en staan allemaal in het teken van bewustwording van jezelf, contact maken met wat je voelt, zowel fysiek als mentaal. Of je nou veel of weinig ervaring met meditatie hebt maakt niet uit, iedereen kan op zijn eigen manier meedoen. Tussen de oefeningen door is er ruimte om uit te wisselen, of voor wie wil om in stilte te zijn.

We zullen gezamenlijk lunchen, dit doen we in stilte zodat we met volle aandacht bij het eten kunnen zijn.

Kosten: €60 incl. lunch en koffie/thee

19 januari – 23 februari – 9 maart
10:00 – 16:00

Aanmelden kan via deze link.

Bij regen gaat het gewoon door. Alleen als er onweer of ander gevaarlijk weer voorspeld is gaat het niet door en krijg je je geld teruggestort.

Brenda Lelie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Brenda Lelie | Bloemerstraat 71 Nijmegen | brenda@brendalelie.nl | 06-12665565

 KVK 63977753 | NL69 ASNB 0781 1196 77

Privacyverklaring