Mini-retraites

Soms kan het fijn zijn om weer eens wat langer achter elkaar te mediteren in een groep. Daarvoor organiseer ik op regelmatige basis stiltedagen, stilte-ochtenden en -avonden.

Elke laatste zondag van de maand: stiltedag of stilte-ochtend bij Bodhi Yogashala

Zomer 2018: stiltewandelingen + meditatie in de Millinger Theetuin

STILTEDAGEN

-zondag 23 september (van 10:00 tot 16:00)
-zondag 25 november (van 10:00 tot 16:00)

Aanmelden kan via deze link.

STILTE-OCHTENDEN

-zondag 28 oktober (van 9:30 tot 13:00)

Aanmelden kan door me een berichtje te sturen met het contactformulier onderaan de pagina.

LOCATIE

De stilte-ochtenden en dagen vinden plaats in de yogastudio Bodhi Yogashala. Het adres is Bloemerstraat 71 in Nijmegen. Deze locatie ligt dichtbij Plein 1944 en is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan is de parkeergarage Keizer Karel (Van Schaeck Mathonsingel 22) een goede optie (9 minuten lopen).

KOSTEN

Voor de stiltedagen betaal je van te voren €15 voor de lunch. Voor de begeleiding die dag bepaal je zelf wat je betaalt. Doordat de één wat meer betaalt kan een ander voor een klein bedrag meedoen en zorgen we er samen voor dat iedereen mee kan doen. Dit betaal je aan het eind van de dag.

Tijdens de stilte-ochtenden is er geen lunch en betaal je dus alleen aan het eind van de ochtend een bedrag dat je zelf bepaalt.

Aanmelden

Stiltedagen: via deze link
Stilte-ochtenden: via het contactformulier onderaan deze pagina.

STILTEWANDELING + MEDITATIE

In de vroege ochtend, of juist ’s avonds als iedereen weer naar huis is, gaan we prachtige omgeving van de Millinger Theetuin ontdekken.

Tijdens de stiltewandeling naar de theetuin ervaren we alle geluiden en geuren die er zijn. Zijn we ons bewust van hoe het weer voelt, de eerste zonnestralen op je huid, of het gevoel van lichte regendruppels. Bij de theetuin aangekomen staat er een ontbijt (tijdens de ochtenden) of een lichte maaltijd (tijdens de avonden) voor ons klaar.

Na het eten keren we meer met de aandacht naar binnen en gaan we een aantal meditaties en milde yoga-oefeningen doen. Als het weer het toelaat natuurlijk op één van de prachtige plekjes in de tuin!

AVONDEN

-er staan voor dit jaar geen avonden meer gepland-

We verzamelen om 16:30 in Kekerdom. Het programma duurt tot 20:30 uur, vervolgens lopen we gezamenlijk terug naar Kekerdom waar je, als je met de bus bent, de bus (lijn 80) van 21:24 uur kan halen.

Kosten: €25 incl. lichte maaltijd en koffie/thee

Bij regen gaat het gewoon door. Alleen als er onweer of ander gevaarlijk weer voorspeld is gaat het niet door en krijg je je geld teruggestort.

OCHTENDEN

-er staan voor dit jaar geen ochtenden meer gepland-

We verzamelen om 7:15 in Kekerdom. Kom je met de bus? Die vertrekt om 6:20 uur (lijn 80) vanaf Nijmegen Centraal. Het programma duurt tot 10:00. Daarna ben je natuurlijk vrij om te blijven hangen in de tuin of terug te wandelen naar Kekerdom.

Kosten: €25 incl. ontbijt en koffie/thee

Bij regen gaat het gewoon door. Alleen als er onweer of ander gevaarlijk weer voorspeld is gaat het niet door en krijg je je geld teruggestort.

Brenda Lelie

Brenda Lelie | Bloemerstraat 71 Nijmegen | brenda@brendalelie.nl | 06-12665565

 KVK 63977753 | NL69 ASNB 0781 1196 77

Privacyverklaring