Mini-retraites

Soms kan het fijn zijn om weer eens wat langer achter elkaar te mediteren in een groep. Daarvoor organiseer ik op regelmatige basis stiltedagen, stilte-ochtenden en -avonden.

Elke laatste zondag van de maand: stiltedag of stilte-ochtend bij Bodhi Yogashala

Zomer 2018: stiltewandelingen + meditatie in de Millinger Theetuin

STILTEDAGEN

-zondag 23 september (van 10:00 tot 16:00)
-zondag 25 november (van 10:00 tot 16:00)

STILTE-OCHTENDEN

-zondag 28 oktober (van 9:30 tot 13:00)

LOCATIE

De stilte-ochtenden en dagen vinden plaats in de yogastudio Bodhi Yogashala. Het adres is Bloemerstraat 71 in Nijmegen. Deze locatie ligt dichtbij Plein 1944 en is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan is de parkeergarage Keizer Karel (Van Schaeck Mathonsingel 22) een goede optie (9 minuten lopen).

KOSTEN

Voor deze ochtenden en dagen vraag ik geen vaste tarieven en bepaal je dus zelf wat je betaalt. Doordat de één wat meer betaalt kan een ander voor een klein bedrag meedoen en zorgen we er samen voor dat iedereen mee kan doen.

Aanmelden

Kan via het formulier onderaan deze pagina.

STILTEWANDELING + MEDITATIE

In de vroege ochtend, of juist ’s avonds als iedereen weer naar huis is, gaan we prachtige omgeving van de Millinger Theetuin ontdekken.

Tijdens de stiltewandeling naar de theetuin ervaren we alle geluiden en geuren die er zijn. Zijn we ons bewust van hoe het weer voelt, de eerste zonnestralen op je huid, of het gevoel van lichte regendruppels. Bij de theetuin aangekomen staat er een ontbijt (tijdens de ochtenden) of een lichte maaltijd (tijdens de avonden) voor ons klaar.

Na het eten keren we meer met de aandacht naar binnen en gaan we een aantal meditaties en milde yoga-oefeningen doen. Als het weer het toelaat natuurlijk op één van de prachtige plekjes in de tuin!

OCHTENDEN

Dinsdag 17 juli (vierdaagseweek)
Zaterdag 1 september
We verzamelen om 7:15 in Kekerdom. Kom je met de bus? Die vertrekt om 6:20 uur (lijn 80) vanaf Nijmegen Centraal. Het programma duurt tot 10:00. Daarna ben je natuurlijk vrij om te blijven hangen in de tuin of terug te wandelen naar Kekerdom.

Kosten: €25 incl. ontbijt en koffie/thee

Bij regen gaat het gewoon door. Alleen als er onweer of ander gevaarlijk weer voorspeld is gaat het niet door en krijg je je geld teruggestort.

Klik hier om je aan te melden voor één van de ochtenden.

AVONDEN

Donderdag 26 juli
Zaterdag 4 augustus
Woensdag 8 augustus
Zaterdag 18 augustus
Woensdag 22 augustus
Zaterdag 8 september

We verzamelen om 16:30 in Kekerdom. Het programma duurt tot 20:30 uur, vervolgens lopen we gezamenlijk terug naar Kekerdom waar je, als je met de bus bent, de bus (lijn 80) van 21:24 uur kan halen.

Kosten: €25 incl. lichte maaltijd en koffie/thee

Bij regen gaat het gewoon door. Alleen als er onweer of ander gevaarlijk weer voorspeld is gaat het niet door en krijg je je geld teruggestort.

Klik hier om je aan te melden voor één van de avonden.

Brenda Lelie

Brenda Lelie | Bloemerstraat 71 Nijmegen | brenda@brendalelie.nl | 06-12665565

 KVK 63977753 | NL78 KNAB 0256 8720 58

Privacyverklaring