Verdieping: mindful communiceren

Als verdieping na de mindfulnesstraining kun je de compassietraining volgen. Maar er is nu ook een andere optie! Vanaf dit najaar geef ik ook een 6-weekse training die gaat over mindful communiceren.

Een eerste stap in meditatie is contact maken met wat er in jezelf gebeurt, zowel in je lichaam en qua gedachten. Als je daar al wat mee vertrouwd bent dan kun je dit ook gaan toepassen in communicatie.

In communicatie spelen er vaak allerlei patronen. Een heel groot deel van communicatie gaat heel automatisch en dan kan er soms voor zorgen dat je op een manier reageert die misschien helemaal niet behulpzaam is voor jezelf, en voor de ander. Het kan interessant zijn om te onderzoeken voor jezelf wat jouw automatische neigingen zijn. En hoe je hier op een bewuste manier mee kan omgaan.

We oefenen in de groep maar ook in twee- en drietallen waarbij je in aandacht het contact met de andere deelnemers opzoekt.

Voor deze training geldt dat het fijn is als je al ervaring hebt met mindfulness, dat kan de 8-weekse mindfulnesstraining zijn maar als je op een andere manier ervaring op hebt gedaan met meditatie is dat ook prima.

Data

De volgende training Mindful communiceren start in het najaar van 2020. Data en locatie komen medio 2020 online.

Praktisch

KOSTEN

Je kiest zelf het tarief voor deze verdiepingstraining. Er zijn drie tarieven. Heb je een laag inkomen? Dan kies je voor het lage tarief. Heb je wat meer te besteden, kies dan een tarief dat voor jou daarbij past. Op die manier maken we deze training samen beschikbaar voor iedereen.

Laag tarief: €200
Gemiddeld tarief: €300
Hoog tarief: €400

LAAG INKOMEN EN STUDENTEN

Heb je een laag inkomen en woon je in de gemeente Nijmegen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Meedoen-regeling. Het tarief is dan €150 wat door de gemeente vergoed wordt.
Helaas geldt de meedoenregeling niet voor studenten. Maar ook als student mag je voor het tarief van €150 meedoen.

Brenda Lelie

Brenda Lelie | Nijmegen | brenda@brendalelie.nl | 06-12665565

 KVK 63977753 | NL69 ASNB 0781 1196 77

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden