Compassietraining

Online en in Nijmegen

Meer over de compassietraining zoals ik hem geef lees je op de website van Frits Koster.

Een compassietraining bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. Daarnaast zijn er oefeningen die je thuis kunt doen en waar je ongeveer 30 minuten per dag aan besteedt.

Data

In het voorjaar van 2021 zal er weer een online compassietraining starten. Wil je dat ik je een mail stuur zodra ik de data heb ingepland? Meld je dan aan voor de wachtlijst en hoor je het als eerste als er nieuwe data ingepland zijn.

INDIVIDUELE TRAINING

Wil je al eerder een training volgen of spreekt een groepstraining je niet aan? Ik geef ook de compassietraining ook individueel. Een individuele training bestaat uit 8 online bijeenkomsten van 1,5 uur en kan op elk moment starten. Je krijgt een link waarmee je de bijeenkomsten zelf kunt inplannen, annuleren en verplaatsen.

Op de volgende dagen en tijden heb ik ruimte voor individuele trainingen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag tussen 9:00 en 17:00 via Skype of Zoom

Naast de 8-weekse training is het ook mogelijk om losse individuele sessies in te plannen. Bijvoorbeeld als je al wat ervaring hebt met meditatie of al eens eerder een training hebt gedaan en je beoefening weer wilt opfrissen. Tijdens de telefonische intake kijken we samen naar wat je wensen zijn en wat daar bij past.

Praktisch

KOSTEN EN VERGOEDING

Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen mee kan doen aan een  compassietraining hanteer ik verschillende tarieven. Er zijn drie tarieven. Heb je een laag inkomen? Dan kies je voor het lage tarief. Verdien je wat meer, of krijg je de training (deels) vergoed? Dan betaal je wat meer. Op die manier maken we samen de training beschikbaar voor iedereen.

Bij de training is het boek Compassie in je leven inbegrepen.

Tarieven groepstrainingen

Laag tarief: €250 (bij laag inkomen en geen vergoeding door de zorgverzekeraar)
Gemiddeld tarief: €350
Hoog tarief: €450
Betaling door werkgever: €500

Tarieven individuele trainingen

Laag tarief: €400
Gemiddeld tarief: €500
Hoog tarief: €600
Betaling door werkgever: €650

Losse sessie individuele compassie (1,5 uur)
Laag tarief: €50
Gemiddeld tarief: €60
Hoog tarief: €75

Mijn trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Je mag zelf het tarief bepalen. Je hoeft niet te bewijzen wat je inkomen is. Ik vertrouw erop dat iedereen hier een keuze in maakt die past. Heb je een laag inkomen? Voel je dan vrij om voor het lagere tarief mee te doen. Verdien je wat meer? Door het hoge tarief te betalen maak je het mogelijk dat anderen voor minder mee kunnen doen 🙂

Geef bij je aanmelding door welk tarief je wilt betalen. Je krijgt dan een factuur toegestuurd als de training is begonnen. Als je de training ergens kan declareren (bijvoorbeeld bij je zorgverzekering of werkgever) vul dan alle velden van het aanmeldformulier in zodat ik een complete factuur voor je kan maken die je kunt indienen.

Omdat ik ben ingeschreven als categorie 1-trainer bij de VMBN en de compassietraining een vervolgtraining van de mindfulnesstraining is worden mijn trainingen door een groot aantal aanvullende verzekeringen vergoed.

LAAG INKOMEN EN STUDENTEN

Heb je een laag inkomen en woon je in de gemeente Nijmegen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Meedoen-regeling. Je mag dan voor het speciale tarief van €175 meedoen en krijgt €150 vergoed door de gemeente (je betaalt dus €25 zelf, mocht dit een probleem zijn, laat dat me dan even weten!).
Helaas geldt de meedoenregeling niet voor studenten. Maar ook als student mag je voor het tarief van €175 meedoen.

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden via deze pagina: AANMELDEN

Heb je nog vragen over de training, over of het bij je past of wat dan ook? Je kunt ook altijd een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek inplannen waarin je al je vragen kan stellen.

Brenda Lelie

Brenda Lelie | Nijmegen | brenda@brendalelie.nl | 06-12665565

 KVK 63977753 | NL69 ASNB 0781 1196 77

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden