Compassietraining Nijmegen

Meer over de compassietraining zoals ik hem geef lees je op de website van Frits Koster.

Een compassietraining bestaat uit 9 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. Daarnaast zijn er oefeningen die je thuis kunt doen en waar je ongeveer 45 minuten per dag aan besteedt.

Data

Op maandag 26 maart is er een kennismakingsavond over compassie. Tijdens gaan we een aantal oefeningen doen uit de training en is er ruimte om uit te wisselen over de oefeningen.
Aanmelden kan via Momoyoga (proefles €6,50 / via je strippenkaart) of stuur me even een berichtje via het formulier onderaan deze pagina als je nog geen account hebt voor Momoyoga.

Op 9 april start er een training op de maandagavond van 19:00 tot 21:30.
-9 april
-16 april
-23 april
-30 april
-7 mei
-14 mei
-21 mei
-28 mei
-4 juni

Wil je al eerder een training volgen of spreekt een groepstraining je niet aan? Ik geef ook de compassietraining ook individueel. Een individuele training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur en kan op elk moment starten. Daarbij kijken we in overleg wat voor ons allebei goed uitkomt.

Praktisch

LOCATIE

De training vindt plaats in de yogastudio Bodhi Yogashala. Het adres is Bloemerstraat 71 in Nijmegen. Deze locatie ligt dichtbij Plein 1944 en is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan is parkeergarage Keizer Karel (Van Schaek Mathonsingel 22) een goede optie (9 minuten lopen).

KOSTEN EN VERGOEDING

Ik vraag geen vast bedrag voor mijn trainingen. Je mag mij aan het eind van de training een bijdrage doen die voor jou passend is. Op deze manier hoop ik de training voor iedereen toegankelijk te maken.

Omdat ik ben ingeschreven als categorie 1-trainer bij de VMBN worden mijn trainingen door een groot aantal aanvullende verzekeringen vergoed.

Heb je een laag inkomen en woon je in de gemeente Nijmegen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Meedoen-regeling die je kunt gebruiken om mijn trainingen te volgen.

AANMELDEN

Kan via het formulier onderaan deze pagina.

Brenda Lelie

Brenda Lelie

Mindfulness en compassie Nijmegen

Locatie trainingen

Bloemerstraat 71
Nijmegen
(vlakbij Plein 1944)

Contactgegevens

06-12665565

brenda@brendalelie.nl