Compassietraining Nijmegen

Meer over de compassietraining zoals ik hem geef lees je op de website van Frits Koster.

Een compassietraining bestaat uit 9 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. Daarnaast zijn er oefeningen die je thuis kunt doen en waar je ongeveer 45 minuten per dag aan besteedt.

Data

Op 25 oktober start een compassietraining op de donderdagavond van 19:00 tot 21:30.

De data zijn:
25 oktober
1 november
8 november
15 november
22 november
29 november
6 december
13 december
20 december

NIEUW: doorlopende meditatiegroep

Voor wie al ervaring heeft met meditatie is er een jaartraining waarbij we elke maand op een zaterdagmiddag (van 14:00 tot 16:30) bij elkaar komen.

Tussentijds instromen is niet mogelijk. Juist de veiligheid van een vaste groep geeft veel mogelijkheden om je meditatiebeoefening te verdiepen.

Tijdens de bijeenkomsten zullen we verschillende meditatie-oefeningen doen, waaronder meditatie in communicatie. Daarnaast is er ruimte om uit te wisselen over ervaringen in het oefenen.

De data zijn:
15 september
6 oktober
3 november
8 december
12 januari
2 februari
2 maart
6 april

Wil je op een ander moment een training volgen of spreekt een groepstraining je niet aan? Ik geef ook de compassietraining ook individueel. Een individuele training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur en kan op elk moment starten. Daarbij kijken we in overleg wat voor ons allebei goed uitkomt.

Praktisch

LOCATIE

De training vindt plaats in de yogastudio Bodhi Yogashala. Het adres is Bloemerstraat 71 in Nijmegen. Deze locatie ligt dichtbij Plein 1944 en is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan is parkeergarage Keizer Karel (Van Schaek Mathonsingel 22) een goede optie (9 minuten lopen).

KOSTEN EN VERGOEDING

Ik vraag geen vast bedrag voor mijn trainingen. Je mag mij aan het eind van de training een bijdrage doen die voor jou passend is. Op deze manier hoop ik de training voor iedereen toegankelijk te maken.

Omdat ik ben ingeschreven als categorie 1-trainer bij de VMBN worden mijn trainingen door een groot aantal aanvullende verzekeringen vergoed.

Heb je een laag inkomen en woon je in de gemeente Nijmegen? De afgelopen jaren bood de gemeente Nijmegen de Meedoen-regeling aan. Voor 2018 is het helaas niet meer mogelijk om die aan te vragen. Zodra er informatie komt over een nieuwe regeling zal ik dat op mijn website en Facebook vermelden.

AANMELDEN

Kan via het formulier onderaan deze pagina.

Brenda Lelie

Brenda Lelie | Bloemerstraat 71 Nijmegen | brenda@brendalelie.nl | 06-12665565

 KVK 63977753 | NL69 ASNB 0781 1196 77

Privacyverklaring