Compassietraining Nijmegen

Meer over de compassietraining zoals ik hem geef lees je op de website van Frits Koster.

Een compassietraining bestaat uit 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2,5 uur. Daarnaast zijn er oefeningen die je thuis kunt doen en waar je ongeveer 45 minuten per dag aan besteedt.

Data

Op 5 maart 2019 start er een compassietraining op de dinsdagavond.

De data zijn:
5 maart
12 maart
19 maart
26 maart
16 april
23 april
30 april
7 mei

Wil je al eerder of op een ander moment een training volgen of spreekt een groepstraining je niet aan? Ik geef ook de compassietraining ook individueel. Een individuele training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 1,5 uur en kan op elk moment starten. Deze plannen we in overleg in en zijn mogelijk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10:00 en 18:00.

Naast de 8-weekse training is het ook mogelijk om losse individuele sessies in te plannen. Bijvoorbeeld als je al wat ervaring hebt met meditatie of al eens eerder een training hebt gedaan en je beoefening weer wilt opfrissen. Tijdens de telefonische intake kijken we samen naar wat je wensen zijn en wat daar bij past.

Praktisch

LOCATIE

De training vindt plaats in de yogastudio Bodhi Yogashala. Het adres is Bloemerstraat 71 in Nijmegen. Deze locatie ligt dichtbij Plein 1944 en is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kom je met de auto? Dan is de parkeergarage Keizer Karel (Van Schaeck Mathonsingel 22) een goede optie (9 minuten lopen).

KOSTEN EN VERGOEDING

Omdat ik het belangrijk vind dat iedereen mee kan doen aan een  compassietraining hanteer ik verschillende tarieven.

Voor de trainingen die na 1 januari 2019 starten geldt dat je bij je aanmelding een tarief kunt kiezen. Er zijn drie tarieven. Heb je een laag inkomen? Dan kies je voor het lage tarief. Verdien je wat meer, of krijg je de training (deels) vergoed? Dan betaal je wat meer. Op die manier maken we samen de training beschikbaar voor iedereen.

Tarieven groepstrainingen

Laag tarief: €250 (bij laag inkomen en geen vergoeding door de zorgverzekeraar)
Gemiddeld tarief: €350
Hoog tarief: €450
Betaling door werkgever: €500

Tarieven individuele trainingen

Laag tarief: €400
Gemiddeld tarief: €500
Hoog tarief: €600
Betaling door werkgever: €650

Losse sessie individuele compassie (1,5 uur)
Laag tarief: €50
Gemiddeld tarief: €60
Hoog tarief: €75

Je mag zelf het tarief bepalen. Je hoeft niet te bewijzen wat je inkomen is. Ik vertrouw erop dat iedereen hier een keuze in maakt die past. Heb je een laag inkomen? Voel je dan vrij om voor het lagere tarief mee te doen. Verdien je wat meer? Door het hoge tarief te betalen maak je het mogelijk dat anderen voor minder mee kunnen doen 🙂

Geef bij je aanmelding door welk tarief je wilt betalen. Je krijgt dan een factuur toegestuurd als de training is begonnen. Als je de training ergens kan declareren (bijvoorbeeld bij je zorgverzekering of werkgever) vul dan alle velden van het aanmeldformulier in zodat ik een complete factuur voor je kan maken die je kunt indienen.

Omdat ik ben ingeschreven als categorie 1-trainer bij de VMBN en de compassietraining een vervolgtraining van de mindfulnesstraining is worden mijn trainingen door een groot aantal aanvullende verzekeringen vergoed.

LAAG INKOMEN EN STUDENTEN

Heb je een laag inkomen en woon je in de gemeente Nijmegen? Dan kom je mogelijk in aanmerking voor de Meedoen-regeling. Je mag dan voor het speciale tarief van €175 meedoen en krijgt €150 vergoed door de gemeente (je betaalt dus €25 zelf, mocht dit een probleem zijn, laat dat me dan even weten!).
Helaas geldt de meedoenregeling niet voor studenten. Maar ook als student mag je voor het tarief van €175 meedoen.

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden via deze pagina: AANMELDEN

Brenda Lelie

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Brenda Lelie | Bloemerstraat 71 Nijmegen | brenda@brendalelie.nl | 06-12665565

 KVK 63977753 | NL69 ASNB 0781 1196 77

Privacyverklaring