Algemene voorwaarden

Zowel voor jou als voor mij is het fijn om duidelijke afspraken te hebben over aanmelden en annuleren. Zodat we allebei weten waar we aan toe zijn.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 22 augustus 2019

Aanmelding en betaling

Trainingen

Je kunt je aanmelden voor een training door het aanmeldformulier in te vullen. Daarna volgt altijd nog een telefonische intake waarin we samen kijken of de training past bij wat je zoekt. Als je na dit gesprek besluit om mee te doen is je plekje in de training gereserveerd. In de laatste week van de training ontvang je een factuur voor de training.

Overige activiteiten

Aanmelden voor andere activiteiten dan trainingen (zoals stiltedagen, weekenden en workshops) gaat via de link die daarbij vermeld staat. Bij je aanmelding volgt meteen de mogelijkheid om te betalen en daarmee is je aanmelding definitief.
In sommige gevallen waarbij ik met anderen samenwerk loopt de aanmelding via een andere partij (bijvoorbeeld bij weekenden). In dat geval gelden de algemene voorwaarden van die partij.

Aansprakelijkheid

Het volgen van een training of het meedoen aan één van de andere activiteiten is altijd geheel op eigen risico. Ook is het je eigen verantwoordelijkheid om zaken waar rekening mee gehouden kan worden in de training (psychische of fysieke problemen) te melden tijdens de telefonische intake of te vermelden als je je aanmeldt.

Brenda Lelie en mensen die met haar samenwerken zijn niet verantwoordelijk en ook niet aansprakelijk voor welke schade dan ook die ontstaat tijdens de trainingen of andere activiteiten.

Annuleren

Groepstraining

Heb je je aangemeld voor een groepstraining maar kun je een keer niet aanwezig zijn? Je hebt dan geen recht op terugbetaling. Ook als je tijdens de training besluit om te stoppen heb je geen recht op terugbetaling. Als je de factuur nog niet betaald had dien je dat dus alsnog te doen.

Als je na aanmelding maar nog voor de training is gestart besluit om toch niet mee te doen met de training laat me dit dan zo snel mogelijk weten zodat ik jouw plek aan een ander kan geven.

Individuele training

Als je je inschrijft voor een individuele training dan plannen we in principe 8 sessies in. Mocht er een keer iets tussen komen dan kunnen we een sessie natuurlijk verschuiven. Je kunt de bijeenkomsten zelf inplannen via een link die ik je voor de eerste sessie zal sturen. Met deze link kun je ingeplande sessie ook annuleren en verplaatsen. LET OP: annuleren en verplaatsen kan tot 4 uur van te voren. Annuleer je binnen 4 uur voor de afgesproken tijd dan vervalt de bijeenkomst en heb je geen recht op terugbetaling of compensatie op een ander tijdstip. Als je besluit om eerder te stoppen met de training heb je geen recht op terugbetaling. Als je de factuur nog niet betaald had dien je dat dus alsnog te doen.

Overige activiteiten

Meer dan 1 week van te voren: je krijgt je geld teruggestort
1 week tot 24 uur van te voren: je krijgt de helft van je geld teruggestort
Binnen 24 uur van te voren: geen recht op terugbetaling.

Je kunt ook iemand anders mee laten doen op jouw naam. Ook als de activiteit uiteindelijk alsnog het maximaal aantal deelnemers heeft krijg je wél je geld teruggestort, ook als dit minder dan een week van te voren is.

Brenda Lelie

Brenda Lelie | Nijmegen | brenda@brendalelie.nl | 06-12665565

 KVK 63977753 | NL69 ASNB 0781 1196 77

Privacyverklaring

Algemene voorwaarden